Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 червня 2023

КОНКУРС ЖУРНАЛІСТСЬКИХ МАТЕРІАЛІВ ПРО УКРАЇНСЬКИЙ ЛОКАЛЬНИЙ БІЗНЕС ЛЮДИ ДІЇ: ІСТОРІЇ ТИХ, ХТО ВИСТОЯВ

Facebook Twitter LiveJournal

Стартував вже третій конкурс журналістських матеріалів «Люди дії: історії тих, хто вистояв». До участі в конкурсі запрошуються журналісти та редактори з усієї України, які протягом року писали про український бізнес, особливо той, який працює в умовах війни. 

Організатори конкурсу: Спілка українських підприємців за партнерства з компанією Нова пошта.

 

Традиційно мета конкурсу — заохотити та підтримати національні та регіональні медіа писати про український бізнес та його внесок в розвиток економіки. Цьогоріч в конкурсі також з'явилася додаткова номінація, покликана відзначити українських журналістів та фіксерів, які супроводжують іноземних журналістів та допомагають їм у підготовці матеріалів про український бізнес. 

 

«СУП — це голос незалежного українського бізнесу. І цей конкурс — це також наш спосіб від імені усіх підприємців країни подякувати журналістам, які в своїх матеріалах розповідають про українських підприємців. Бачити свою компанію в сюжетах чи на сторінках українських друкованих чи онлайн-видань завжди приємно, але в останній рік це ще і дуже важливо. Бо це, перш за все, про підтримку, яка має і моральну і бізнес-складову, адже часто журналісти відкривають локальний бізнес для сотень покупців, і в такий спосіб вносять свій вклад у розвиток українського бізнес-середовища в цілому», - зазначає виконавчий директор ГС «Спілка українських підприємців» Катерина Глазкова.

 

За умовами конкурсу розглядаються лише редакційні матеріали, опубліковані чи випущені в ефір з 1 вересня 2022  до 31 травня 2023 року включно, в яких розповідається про український локальний бізнес.

НАДСИЛАЙТЕ ЗАЯВКИ ЗА ПОСИЛАННЯМ ДО 6 СЕРПНЯ ВКЛЮЧНО

 

Три найкращі матеріали отримають грошову винагороду в 30 тис., 20 тис. або 10 тис. грн відповідно, а переможець у номінації «Підтримка міжнародних медіа у висвітленні української тематики» — 20 тис. грн.

 

Директорка з управління репутацією групи компаній Нова пошта Олена Плахова, яка також є одним із членів журі, відзначає: «Цей конкурс як відзнака важливої місії, яку журналісти несуть під час війни. Підприємці відіграють ключову роль у мобілізації ресурсів країни для підтримки військової боротьби. Адже вони є джерелом ідей та технологій, які підсилюють армію, та допомагають відновлювати інфраструктуру, приходять на допомогу людям там, де бракує ресурсів. Дякуємо вам, журналісти, що помічаєте ці зусилля та розповідаєте про них, не втрачаючи цей фокус. Сподіваємось, ваші історії, репортажі та новини надихнуть ще більше представників бізнесу продовжувати свою справу попри все».

Інформаційні партнери конкурсу ГО «Детектор медіа» та ГО «Інтерньюз-Україна».

 

Членкинею журі конкурсу також буде виконавча директорка «Інтерньюз-Україна» Наталя Педченко.

Джерело: Інтерньюз




Коментарі

Додати коментар