Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 червня 2023

Гранти на підтримку створення контенту та розбудови спроможності ЗМІ на півдні та сході України

Facebook Twitter LiveJournal

Проєкт USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» (DG East), що реалізується компанією «Кімонікс Інтернешнл», приймає заявки на отримання грантів для створення нового контенту та надання правдивої інформації аудиторії Східної та Південної України, включно з громадами вздовж лінії зіткнення.

Цілями цієї програми прийому заявок є:

  1. Підтримувати здатність місцевих ЗМІ створювати та доносити до аудиторії правдивий і актуальний контент під час війни та після неї.
  2. Сприяти свідомому споживанню інформації та вдосконалювати навички інформаційної грамотності серед українців під час війни та після неї.
  3. Посилити роль незалежних ЗМІ в Східній та Південній Україні шляхом сприяння ефективному діалогу та взаємодії між органами влади та представниками громадянського суспільства, жителями територіальних громад та ВПО.

Гранти надаватимуться, а грантові ініціативи реалізовуватимуться відповідно до нормативних актів USAID та уряду США, які регулюють надання грантів за контрактами, а також внутрішньої політики управління грантами DG East. 

Основні терміни за цим запитом надаються нижче:  

Семінар із підготовки заявок. До початку подання заявок DG East проведе семінар із підготовки заявок у застосунку Teams з 11:00 до 12:30 за київським часом 7 липня 2023 року. Посилання на семінар буде надіслано електронною поштою після подання запиту на реєстрацію. Зацікавлені заявники, які бажають взяти участь у цьому практикумі, повинні підтвердити свою участь, повідомивши ім’я та прізвище учасника й назву організації на адресу dge-grants@ukrainedg-east.com до 5 липня 2023 року, 18.00 за місцевим (київським) часом. Від кожної організації може бути не більше двох людей.

Запитання. Сесія відкритих запитань і відповідей для заявників триватиме до 14 липня 2023. Запитання щодо цього звернення надсилайте електронною поштою на адресу dge-grants@ukrainedg-east.com (тема: Questions RFA08). Відповіді на всі запитання, надіслані до цієї дати, будуть об’єднані в єдиний файл «Поширені запитання» та надіслані всім авторам запитань до 18 липня 2023 року.

Кінцевий термін подання заявок. Заявки необхідно подати не пізніше 18:00 за київським часом 28 липня 2023 року.

Детальніше про умови у додатках.

 
Файли

 

 




Коментарі

Додати коментар