Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 червня 2023

Посольство США в Києві оголошує відкритий конкурс для українських ЗМІ та медіаорганізацій: «Забезпечення стійкості та відновлення ЗМІ».

Facebook Twitter LiveJournal

Програма покликана підвищити стійкість українського медіасередовища та підтримати його відновлення після російського вторгнення. Цей конкурс також має на меті забезпечити українську та міжнародну аудиторію якісним контентом про події в Україні, допомагати в боротьбі з дезінформацією, підтримувати ініціативи з відновлення постраждалих регіонів та громад, сприяти журналістським розслідуванням, а також надати допомогу журналістам та працівникам ЗМІ, які постраждали від війни.

Посольство США розгляне пропозиції з усіх регіонів України. Проте пріоритет надаватиметься ЗМІ, які залишаються, або переїхали з областей, що раніше були захоплені російськими військами, працюють поблизу лінії фронту, чи на деокупованих територіях.

Кінцевий термін подання заявок: 7 липня 2023 року
Загальна доступна сума: 1,000,000 доларів США
Суми грантів: 20,000 – 50,000 доларів США

Правила подачі заявок

Необхідно надати наступні документи:

  1. Обов’язкові форми заявок:
  1. Проектна заявка: Фонд розвитку ЗМІ пропонує форму заявки, доступну тут. Ви можете використати власний формат проектної заявки, але він повинен враховувати всі наведені нижче пункти. Проектна пропозиція має містити достатню кількість інформації, аби кожен, хто не знайомий з темою, міг зрозуміти, що точно хоче зробити заявник.
  • Cтислий опис проекту.Короткий виклад запропонованого проекту, включно з цілями проекту та очікуваним впливом.
  • Інформація про організацію.Опис попередньої та поточної діяльності, який демонструє здатність виконати проект, включно з інформацією про всі попередні гранти від Посольства США та / або інших урядових установ США. Це повинно включати інформацію про загальну аудиторію організації в друкованих, електронних ресурсах та соціальних мережах.
  • Опис проблеми.Чіткий, короткий та обґрунтований виклад проблеми, яка потребує вирішення, та пояснення навіщо потрібен запропонований проект.
  • Цілі та завдання проекту.“Цілі” пояснюють чого хоче досягти заявник. «Завдання» стосуються проміжних досягнень на шляху до цілей. Вони повинні бути досяжними та вимірюваними.
  • Програмна діяльність.Опишіть програмну діяльність та те, як вона допоможе досягнути поставлених цілей.
  • Методи та дизайн програми.Опишіть як працюватиме проект для вирішення заявленої проблеми та досягнення мети. За можливості, просимо надати логічну модель.
  • Календар заходів.Надайте графік виконання проектних заходів. Включіть дати, час та місця запланованих заходів та подій.
  • Ключовий персонал: Імена, посади, роль в проекті та досвід / кваліфікації ключового персоналу, залученого до проекту. Вкажіть яку частину їх робочого часу буде використано в цьому проекті.
  • Партнери.Вкажіть назви та способи задіяння в проекті ключових партнерських організацій.
  • План моніторингу та оцінки програми. Це важливий компонент всіх успішних проектних заявок. Зазначте як протягом виконання проекту здійснюватиметься моніторинг діяльності, аби переконатись в тому, що всі заходи відбуватимуться вчасно і як оцінюватиметься програма на відповідність цілям проекту.
  • План фінансування, або підтримки проекту після закінчення дії гранту, або наявність інших ресурсів, якщо такі наявні.
  1. Обґрунтування бюджету: Після заповнення форми бюджету SF-424A (див. вище) надайте окремий опис кожної з бюджетних витрат.
  2. Додатки:
  • Резюме ключового персоналу, який бере участь в проекті (макс. 1 сторінка)
  • Документи про реєстрацію організації
  • Реєстрація уwww.SAM.gov

Всі документи необхідно надіслати електронною поштою на адресу KyivMDF@state.gov.

Джерело: U. S. Embassy in ukraine 




Коментарі

Додати коментар