Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 січня 2020

Конкурс на кращий матеріал з екологічної та природоохоронної сфер

Facebook Twitter LiveJournal

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» за підтримки FOJO Media Institute (Швеція) оголошує про початок проведення Конкурсу публікацій «Кращий матеріал з екологічної та природоохоронної сфер»!

У Конкурсі можуть брати участь представники електронних, друкованих і телевізійних ЗМІ України, студенти факультетів журналістики ВНЗ України, члени журналістських об’єднань, що опублікували статті та/або випустили сюжети, репортажі й інші матеріали з КСВ в українських ЗМІ в період з 1 січня по 31 березня 2020 року.

Мета Конкурсу — підвищити обізнаність української громадськості з екологічних питань за допомогою збільшення кількості медіа-повідомлень.

Що необхідно для участі в Конкурсі

Один автор може подати не більше 2-х матеріалів. Для участі в Конкурсі необхідно ЗАПОВНИТИ ОН-ЛАЙН ЗАЯВКУ до 31.03.2020 року включно.

Матеріал повинен вийти в українських ЗМІ в період з 01 січня по 31 березня 2020 року. Матеріали приймаються українською та російською мовами. Матеріали, опубліковані на комерційній основі, до конкурсу не допускаються.

Рішення будуть прийматися експертною комісією, що складається з фахівців у галузі журналістики та екології. Матеріали оцінюються за такими критеріями:
1) аналітичний підхід і використання статистики для глибини розкриття теми;
2) значимість освітлюваної події/теми для регіону;
3) використання візуальних складових: інфографіки, фотодокументів і елементів мультимедіа (відео, аудіо) для доступності та цікавості для аудиторії.

Призами для 3-х переможців є:
поїздка на міжнародний профільний захід організований FOJO Media Institute у 2020 році
міні-стипендія до 13 000 грн (фінансування здійснюється виключно за Угодою з автором-переможцем Конкурсу)

Результати Конкурсу будуть оголошені на сайті ІРРП до 8 квітня 2020 року

Додаткові запитання надсилайте на електронну адресу irina.irrp@ukr.net або за номером телефону 067-547-22-33. Контактна особа – Ірина Шпаковська.

Джерело: ІРРП




Коментарі

Додати коментар