Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 вересня 2019

Конкурс для медіа «Насильство та маргіналізовані жінки: визнавати, розуміти, долати!»

Facebook Twitter LiveJournal

Вже вдруге Всеукраїнська благодійна організація «Конвіктус Україна» спільно з міжнародним фондом «Відродження» запрошують журналістів взяти участь у конкурсі матеріалів із актуалізації теми насильства щодо маргіналізованих жінок. Дедлайн - 15 вересня 2019 року, 18:00.

Участь у конкурсі відкрита для авторів, які опублікували матеріали з 1 січня 2019  року по 15 вересня 2019 року.

Компетентне журі визначить по одному переможцю в категоріях «Телебачення та радіо», «Друкована преса» та «Інтернет-видання».  Авторів найкращих матеріалів буде запрошено в Київ на урочисту церемонію для вручення дипломів та матеріального заохочення на Заключній конференції проекту. За кожне місце передбачена винагорода в розмірі 1 500 грн.

Матеріали переможців будуть опубліковані на веб-ресурсах ВБО «Конвіктус Україна» із зазначенням імені автора.  Церемонія нагородження відбудеться  наприкінці вересня 2019 року.

Вимоги:

  • Матеріали мають бути підготовлені українською, російською чи англійськими мовами.
  • Публікації мають фокусуватися на ситуації в Україні та світі, показувати реальний стан речей і конкретні приклади вирішення проблеми насильства серед маргіналізованих жінок.
  • Перевагу буде надано публікаціям, які не тільки актуалізують тематику, але й й сприяють зменшенню стигми та дискримінації жінок із маргіналізованих груп населення.
  • Тексти, надані журналістами та представниками ЗМІ, мають бути оригінальними і не містити запозичень.

Для участі у конкурсі необхідно внести дані про розміщений матеріал в реєстраційну форму.  Кінцевий термін подання матеріалів – 15 вересня 2019 року  (18:00).

Переможців конкурсу обиратиме незалежне журі, до складу якого ввійдуть представники ВБО «Конвіктус Україна», «Ла Страда – Україна», МФ «Відродження», інших партнерських організацій.

Конкурс для журналістів «Насильство та маргіналізовані жінки: визнавати, розуміти, долати!» відбувається в рамках проекту «Рівний доступ до допомоги постраждалим від насильства жінкам». Метою діяльності є зниження ризиків насильницького впливу, травматизації, ретравматизації, інфікування соціально небезпечними захворюваннями серед маргіналізованих жінок через розширення доступу тих із них, які зазнали насильства, до допомоги через притулки/центри для постраждалих. Проект реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

Джерело: Гурт




Коментарі

Додати коментар