Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 травня 2019

Конкурс для журналістів «Наркотична залежність: знати, щоб допомогти!»

Facebook Twitter LiveJournal

Всеукраїнська благодійна організація «Конвіктус Україна» в рамках проекту «Партнерство заради натхнення, трансформації  та об’єднання для ефективної відповіді на епідемію ВІЛ (PITCH)» запрошує журналістів національних та регіональних ЗМІ взяти участь у конкурсі матеріалів з актуалізації теми наркотичної залежності. Дедлайн  – 1 листопада 2019 року.

Участь у конкурсі відкрита для авторів, які опублікували (або видали в ефір) матеріали з 1 січня 2019 року по 1 листопада 2019 року.

Компетентне журі визначить по одному переможцю в категоріях «Телебачення та радіо», «Друкована преса» та «Інтернет-видання».  Автори найкращих матеріалів отримають дипломи переможців та матеріальне заохочення. За кожне місце передбачена винагорода в розмірі 3 000 грн.

Матеріали переможців будуть опубліковані на інформаційних ресурсах ВБО «Конвіктус Україна».

Вимоги:

  • Матеріали мають бути підготовлені українською, російською чи англійською мовами;
  • Публікації мають фокусуватися на ситуації в Україні та світі, показувати реальний стан речей і конкретні приклади вирішення проблем людей, які живуть з наркотичною залежністю;
  • Перевагу буде надано публікаціям, які не тільки актуалізують тематику, але й сприяють зменшенню стигми та дискримінації людей, які живуть із наркозалежністю;
  • Тексти, надані журналістами та представниками ЗМІ, мають бути оригінальними і не містити плагіату.

Для участі у конкурсі необхідно внести дані про розміщений матеріал в реєстраційну форму за посиланням.

Кінцевий термін подання матеріалів – 1 листопада 2019 року  (18:00).

Переможців конкурсу обиратиме незалежне журі, до складу якого ввійдуть представники/ці ВБО «Конвіктус Україна», МБФ «Альянс громадського здоров’я» та інших партнерських організацій. 

Конкурс для журналістів «Наркотична залежність: знати, щоб допомогти!»  відбувається в рамках проекту «Партнерство заради натхнення, трансформації  та об’єднання для ефективної відповіді на епідемію ВІЛ (PITCH)» (адмініструється в Україні МБФ «Альянс громадського здоров’я»).

The Partnership to Inspire, Transform and Connect the HIV response (PITCH) допомагає людям, які найбільше постраждали від ВІЛ, одержати повний та рівний доступ до послуг з ВІЛ та репродуктивного здоров’я. Програма зміцнює спроможність організацій спільнот підтримувати права груп, найбільше постраждалих від ВІЛ, шляхом активної участі в адвокації, зборі надійної доказової бази та розробці значущих рішень у сфері політики. PITCH − це стратегічне партнерство між Aidsfonds, Frontline AIDS та Міністерством закордонних справ Нідерландів.

 

Джерело: Громадський Простір




Коментарі

Додати коментар