Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


9 березня 2018

Запрошуємо до участі в конкурсі грантових проектів

Facebook Twitter LiveJournal

Посольство США в Україні запрошує українські медіа організації, незалежні засоби масової інформації, громадські медіа та блогерів взяти участь у конкурсі проектів Фонду розвитку українських ЗМІ.  Метою конкурсу є зміцнення суспільної підтримки реформ, забезпечення прозоростї їх реалізації, а також підтримка громадського активізму і посилення відповідальності громадян за проведення реформ на місцевому рівні.

КІНЦЕВИЙ ТЕРМІН ПОДАЧІ ЗАЯВОК:  НЕ ПІЗНІШЕ 26 березня 2018 року, 18:00
Більше інформації

Програма Фонду розвитку українських ЗМІ – 2018

Посольство Сполучених Штатів Америки запрошує незалежні засоби масової інформаціїї (друковані, радіо, телевізійні та електронні) подавати заявки на конкурс Фонду розвитку українських ЗМІ. Конкурс проходить на постійній основі і не має кінцевого терміну.

Програма “Фонд розвитку українських ЗМІ” адмініструється Відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Кошти фонду спрямовані на підтримку вільних і незалежних ЗМІ в Україні та допомогу українським журналістам, медіа-організаціям і недержавним організаціям, які працюють над проектами, пов’язаними з медіа.

Конкурси

Окрім загального конкурсу, який триває протягом року, Посольство проводить тематичні та регіональні конкурси. Інформація щодо цих ініціатив з’являтиметься на сайті Посольства та у місцевих ЗМІ.

 

Джерело: Посольство США в Україні




Коментарі

Додати коментар