Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


30 листопада 2021

“МЕДІАЦІЯ ДЛЯ БІЗНЕСУ: ВНУТРІШНЯ СИЛА ТА СТІЙКІСТЬ ОРГАНІЗАЦІЙ

Facebook Twitter LiveJournal

спільна подія ГО “НАМУ” та Федеральної служби медіації та примирення Сполучених Штатів Америки (Federal mediation and Conciliation Service, FMCS), за підтримки Програми USAID “Справедливість для всіх”. Подія має місце в рамках Місячника медіації, започаткованого задля формування сталого, системного, структурованого та свідомого запиту на медіацію в Україні.

“МЕДІАЦІЯ ДЛЯ БІЗНЕСУ: ВНУТРІШНЯ СИЛА ТА СТІЙКІСТЬ ОРГАНІЗАЦІЙ” вебінар про медіацію у трудових спорах та заходи з метою їх профілактики 02 грудня 2021 р., 16:00 - 19:00, синхронний переклад забезпечується.

Це спільна подія ГО “НАМУ” та Федеральної служби медіації та примирення Сполучених Штатів Америки (Federal mediation and Conciliation Service, FMCS), за підтримки Програми USAID “Справедливість для всіх”. Подія має місце в рамках Місячника медіації, започаткованого задля формування сталого, системного, структурованого та свідомого запиту на медіацію в Україні.
Медіація – це процедура врегулювання конфлікту (спору) шляхом переговорів сторін конфлікту (спору) за допомогою одного або кількох посередників – медіаторів. Як формальна процедура, медіація народилась у США, і саме у трудових спорах почалось її використання.
Однією з державних установ, що має найбагатший досвід використання медіації у трудових спорах у світі, є саме FMCS. Понад 20 років тому цей досвід було використано для побудови системи вирішення колективних трудових спорів в Україні. Сьогодні FMCS залучається бізнесом не лише, щоб розв’язувати конфлікти, які вже потребують втручання, але системно працює пліч-о-пліч з підприємствами, організаціями над попередженням конфліктів.
 
На вебінарі американськими колегами буде представлено практичний досвід FMCS зокрема у таких аспектах:
- як працює система вирішення трудових та внутрішньоорганізаційних спорів,
- які складові цієї системи працюють на запобігання конфліктам,
- який економічний ефект дає побудова такої системи.
 
Захід відбуватиметься з використанням платформи ZOOM, посилання міститься у попередній Програмі події, що додається. Зверніть увагу, за тим самим посиланням здійснюється реєстрація на захід, не зволікайте, зробіть це завчасно.Ми додатково надішлемо Вам посилання для підключення напередодні вебінару, якщо Ви заповните форму за посиланням https://bit.ly/3FSaQjT.
 
Орієнтовна всіх програма подій Місячника медіації - 2021 - за посиланням або на fb-сторінці Місячника медіації - 2021 за QR-кодом праворуч.
 
У разі будь-яких питань просимо звертатися до Організаційного комітету ММ-2021/НАМУ (контактна особа - Лілія Олійник, (096) 447-42-95, mm.namu.ua@gmail.com).



Коментарі

Додати коментар