Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


29 січня 2021

До 2 лютого – реєстрація на дистанційні тренінги з протидії дезінформації, що стосується системи охорони здоров’я

Facebook Twitter LiveJournal

Американський Фонд цивільних досліджень та розвитку (CRDF Global), від імені Державного департаменту США, пропонує для журналістів та медіафахівців низки країн, і зокрема України, дистанційний тренінг і веб-семінари в режимі реального часу з протидії дезінформації, яка продукується на державному рівні і стосується COVID-19 і охорони громадського здоров’я.


Поєднання попередньо записаних навчальних модулів та веб-семінарів у реальному часі забезпечить учасників тренінгу знаряддям для розуміння наративів, що продукуються на державному рівні, для розпізнавання дезінформаційних кампаній та їх джерел, знаннями, де знаходити надійні джерела інформації, і розумінням методів, що використовуються для оцінки та протидії дезінформації.


 


Тренінги відбуватимуться у формі 7-9 попередньо записаних модулів, приблизно 15-30 хвилин кожен, а веб-семінари в реальному часі триватимуть приблизно 2,5 години. Тренінг для українських учасників пропонується російською мовою. Щоб узяти участь у тренінгах, необхідно зареєструватися.


 


Кінцевий термін реєстрації: 2 лютого 2021 року.


 


Дати проведення попередньо записаних модулів: не пізніше 11 лютого 2021 р., і будуть завершені до початку вебінарів в режимі реального часу


 


Дати проведення веб-семінарів у реальному часі: 23 лютого для Східної Європи, включаючи Україну, та Центральної Азії; 25 лютого для Південної / Південно-Східної Азії, Близького Сходу / Північної Африки та Африки на південь від Сахари.



Коментарі

Додати коментар