Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


26 жовтня 2020

Школа нативних проєктів

Facebook Twitter LiveJournal

Спецпроєкт − це новий чорний. Грунтовні лонгріди і яскраві тести, інтерактивна верстка й зрозуміла інфографіка, − все це стало стандартом якісних медіа. Окрім завоювання прихильності аудиторії, спецпроєкти допомагають медіа налаштовувати партнерські стосунки з клієнтами, будувати власний імідж та вирішувати комерційні завдання рекламодавців.


Школа нативних проєктів − це безкоштовний інтенсивний онлайн-курс, який розробили Media Development Foundation разом з експертами з діджиталу та сторітелінгу. Протягом шести тижнів відібрані команди пройдуть усі етапи створення спецпроєкту: від зародження ідеї до дистрибуції готового матеріалу. Теми проєктів будуть пов'язані з цілями сталого розвитку ООН. 


 


 


Структура курсу


 


Тиждень 1. Генерація й пітчинг ідеї  


Тиждень 2. Створення інтерактивних тестів і текстів


Тиждень 3. Робота з візуальною частиною


Тиждень 4. Дизайн і верстка


Тиждень 5. Постпродакшн і дистрибуція


Тиждень 6. Презентація готових проєктів


 


 


Куратор курсу − Ярослав Кобзар, екс-керівник відділу продажів медіа WAS і Bird in Flight. Ярослав і ще 5 менторів проведуть вас через увесь цикл створення спецпроєкту. Ви працюватимете в командах по три журналісти. Наприкінці ментори визначать найкращий матеріал, а переможці зможуть обрати редакцію й пройти там місяць оплачуваного стажування.


 


Щоб податися на Школу нативних проєктів, заповнюйте форму за цим посиланням: https://bit.ly/31mn2HP 


 


Дедлайн 28 жовтня.



Коментарі

Додати коментар