Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


30 липня 2019

Новий набір: Media Manager Academy

Facebook Twitter LiveJournal

Якщо ти головний редактор/-ка чи CEO медіа в Білорусі, Молдові чи Україні і хочеш розвивати своє медіа, тобі до сюди.

Хочете отримати до 14 тисяч доларів на розвиток свого медіа? Програма Media Manager Academy може дати вам таку можливість.

Media Development Foundation разом з Solidarity Fund PL запускають програму для головних редакторів і CEO комерційних медіа, які хочуть розвивати свій медіабізнес.

Подати заявки на програму можуть учасники з України, Білорусі та Молдови. Перша хвиля реєстрація на MMA триватиме до 2 серпня. Кандидати пройдуть дистанційну співбесіду й 9 серпня організатори оголосять результати відбору. Друга хвиля реєстрації завершиться 15 серпня, й 23 серпня, після співбесід, будуть оголошені її результати.

Вимоги до учасників: 

  • Мати принаймні кілька років досвіду роботи на головних виконавчих посадах (в деяких випадках організатори готові зробити виняток для виконавчих продюсерів або комерційних директорів).
  • Медіа, які подаються на участь в програмі, повинні бути політично незалежними та дотримуватися журналістських стандартів.
  • Учасник повинен мати план як зробити свій проект менш залежним від донорів та як збільшити позитивний ефект від роботи свого медіа.
  • Серед кандидатів з України перевага надаватиметься регіональним виданням.

Протягом 4 місяців учасники, за підтримки досвідчених менторів, будуть тестувати і розвивати нові моделі монетизації. Програма поділена на три навчальні модулі, які пройдуть в Києві. Головні теми модулів: основи бізнесу, керування собою і людьми, інновації в медіа, впровадження змін. Перший блок лекцій почнеться 6 вересня. 

В кінці програми учасники представлять для інвесторів та донорів ідеї своїх пілотних проектів і зможуть протягом програми отримати до 14 тисяч доларів на їх реалізацію. 

Більше про Media Manager Academy читайте за посиланням.  Зареєструватися на участь в програмі можна тут

 

Деталі: http://mediamanageracademy.org/




Коментарі

Додати коментар