Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 березня 2019

ТРЕНІНГ «НОВІ РОЗСЛІДУВАЧІ: У НАС НА РАЙОНІ»

Facebook Twitter LiveJournal

ГО «Інститут розвитку регіональної преси» оголошує набір на триденний тренінг з журналістських розслідувань для регіональних журналістів, насамперед гіперлокальних медіа, «Нові розслідувачі: у нас на районі».

Дата проведення:

05-07 квітня 2019 року, м. Київ

Це інтенсивна 3-денна навчальна програма, яка стосуватиметься основ журналістських розслідувань, етики, пошуку інформації, роботи з різними джерелами, зокрема з базами даних та реєстрами, сторітелінгу. Тренінг також включатиме практичну роботу учасників над власними розслідуваннями на базовому рівні.

Цільова аудиторія: журналісти гіперлокальних медіа (контент яких стосується конкретного мікрорайону, району, містечка, села і адресований його мешканцям), які хочуть зробити або роблять перші кроки в розслідувальній журналістиці.

Як стати учасником тренінгу?

Заповніть анкету за посиланням до 18 березня 2019 року включно (відправлені пізніше анкети не будуть розглядатися).

Група учасників (16 осіб) формується на конкурсній основі. Учасники зобов`язуються бути присутніми та брати активну участь під час усіх днів школи.

Результати відбору буде оголошено до 21 березня 2019 року. Організатори залишають за собою право повідомити результати лише відібраним учасникам та не пояснювати причин такого рішення.

Додаткові умови участі

Участь у тренінгу є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація транспортних витрат. Організатори також забезпечують харчуванням на час проведення тренінгу.

Більше деталей




Коментарі

Додати коментар