Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 лютого 2019

Тренінг для журналістів із висвітлення виборів

Facebook Twitter LiveJournal

Центр демократії та верховенства права запрошує журналістів взяти участь у тренінгу, присвяченому законодавчим аспектам висвітлення виборів.

Тренінг відбудеться 27 лютого в Києві.

До участі в тренінгу запрошуються журналісти всеукраїнських та регіональних ЗМІ.

Захід присвячений висвітленню президентських виборів, призначених на 31 березня 2019 року. Кожна виборча кампанія регулюється різними правилами виборчого законодавства, які створюють потенційні пастки для ЗМІ та журналістів у період виборів. Ключові виклики для засобів масової інформації полягають у досягненні неупередженості та рівноваги при висвітленні виборів, а також у забезпеченні прозорості та об’єктивності матеріалів.

Детальну програму заходу та місце його проведення буде повідомлено додатково.

Для участі у тренінгу просимо заповнити реєстраційну форму до 15 лютого (включно). Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Про результати відбору організатори повідомлять до 18 лютого (включно).

Проведення тренінгу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект USAID «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Центру демократії та верховенства права та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews.

 

Джерело: ЦЕДЕМ




Коментарі

Додати коментар