Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 жовтня 2018

Міжрегіональна школа з медіаменеджменту

Facebook Twitter LiveJournal

Два дні поспіль 27-28 жовтня у місті Світловодськ (Кіровоградська область) триватиме Міжрегіональна школа з медіаменеджменту, яку організовує громадська організація «Прес-клуб реформ». Дедлайн - 18 жовтня 2018 р.

До участі у Школі запрошуються журналісти, редактори, медіа-активісти, блогери та громадські діячі із Кіровоградської, Полтавської та Дніпропетровської областей, які брали участь у тренінгах проекту «Голоси громад» влітку та восени 2018 року у місті Кропивницький, Кременчук та Дніпро.

Це буде перша із двох запланованих шкіл – її результатом стане ініціація медіа-проектів учасниками та учасницями Школи, які отримають кураторів (менторів) та після кількамісячної роботи над своїми проектами презентують результати на вже другій Школі у січні-лютому 2019 року.

Тренерами і тренерками під час Школи виступлять Любов Яновська, Надія Кареліна, Андрій Флоренко, Ольга Гріднєва та Вікторія Талашкевич. Наразі заплановані наступні інформаційні сесії у рамках Школи:
- Створення медіа-проектів
- Лідер та команда у сучасному медіа
- Зйомка та монтаж відео
- Просування медіа у соціальних мережах

Участь у тренінгу – безкоштовна. Учасникам та учасницям, які пройдуть відбір (двадцять осіб) буде забезпечено проживання та харчування протягом навчання, а також організовано транспорт до місця проведення тренінгу таабо компенсовано вартість квитків.

Для участі слід заповнити реєстраційну анкету, і організатори зв’яжуться, щоб повідомити про результат відбору, і де саме та о котрій годині почнеться заняття. Крайній термін подачі заявок – 18 жовтня 2018 року.

Посилання на анкету: goo.gl/yVKBeb

Захід буде проведений в межах проекту “Голоси Громад” завдяки щедрій підтримці американського народу у вигляді гранту від Посольства США в Україні. Метою проекту “Голоси Громад” є сприяння розвитку свободи преси в об’єднаних територіальних громадах, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок місцевих журналістів, блогерів і медіа-активістів.

Детальна інформація про проект - за посиланням: http://kirovohradpressclub.org/hromadasvoices

Контакти
Прес-клуб реформ - Вікторія Талашкевич
телефон: 050-321-39-19
пошта: viktoriiatalashkevych@gmail.com
ФБ: https://www.facebook.com/viktoriiatalashkevych

Контакти

 
  • Вікторія Талашкевич - тел.: (050) 321-39-19 (у робочі дні
  • з 9.00 до 18.00)

 

 

Джерело: Гурт

 




Коментарі

Додати коментар