Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


4 жовтня 2018

Успішне місцеве медіа та проектний підхід: як це робити? Тренінг в Запоріжжі

Facebook Twitter LiveJournal

Семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту для редакторів місцевих видань, які пройшли процес роздержавлення.

 

Сучасне місцеве медіа – це ефективна платформа для обміну інформацією та пошуку нових можливостей для усіх місцевих груп: підприємців, активістів, влади, мешканців. І основні ролі такого успішного медіа - ширші, аніж просто «інформування про важливе». Крім того, успішне медіа – це те, яке реалізовує багато різних проектів, а ще будує свою діяльність саме як проектну.

Українська Асоціація Медіа Бізнесу запрошує редакторів місцевих комунальних, або державних медіа з Запорізької та Херсонської областей, які пройшли, або знаходяться в процесі роздержавлення, взяти участь в семінарі з основ ефективного менеджменту. Захід відбудеться 19жовтня в м. Запоріжжя. Форма для реєстрації міститься за наступним посиланням: https://goo.gl/forms/xUIvDMPVAGEgZSJ13

Під час семінару будуть розглянуті та обговорені наступні тематики:

  • Складові сучасного медіабізнесу: на чому заробляють видавці. Друк та цифра
  • Місцеві джерела доходів для медіа: реформи та роль медіа
  • Ефективна структура місцевої медіа компанії – хто за що відповідає і як збільшити продажі?
  • Проектний менеджмент та медіа. Як використовувати проекти для розвитку місцевої медіакомпанії і як їх готувати?

Одним з важливих практичних результатів цього семінару будуть отримані вами навички «думати проектами» і готувати проектні пропозиції. Крім того, підготовлену під час семінару проектну заявку ви зможете використати одразу – наприклад, надіслати на розгляд до донорських організацій або піти із нею до місцевого бізнесу. Детальніше ми про це говоритимемо на семінарі.

Також повідомляємо, що за деякий час буде оголошений конкурс проектів для учасників семінарів і 10 проектів – переможців цього конкурсу отримають міні-гранти на реалізацію своїх проектів.

В разі виникнення запитань звертайтесь до менеджера проектів УАМБ Ольги Сергієнко:

Тел: 050 415 34 24, 098 254 17 06

або osergienko22@gmail.com

 

Захід відбувається в рамках проекту «Посилення економічної самостійності та цінності місцевих медіа для місцевої громади», який реалізовується за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.

 




Коментарі

Додати коментар