Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 липня 2018

Тренінг для представників/ць медіа

Facebook Twitter LiveJournal

В рамках проекту «Інформаційна кампанія для ВПО щодо запобігання торгівлі людьми» «Українська мережа освіти дорослих та розвитку інновацій» 24-26 липня у місті Вінниця проводить тренінг для представників та представниць медіа.

Торгівля людьми – одна з найпоширеніших проблем сьогодення. Жертвами сучасних форм рабства у всьому світі щорічно стають мільйони людей. Найчастіше серед факторів, що сприяють потраплянню у рабство, фігурує економічний: людина змушена шукати спосіб заробітку в регіонах своєї країни або за кордоном. Також фактором ризику потрапляння в рабство є відсутність достовірної інформації про можливості працевлаштування, незнання своїх прав, поширення різноманітних стереотипів та інше. Враховуючи ризики, великого значення набуває актуалізація інформації щодо сучасних форм рабства, що є одним із найтяжчих злочинів проти особистості. Ключову роль в інформуванні суспільства щодо вказаної проблеми відіграють медіа, які можуть стати ефективним інструментом запобігання та протидії торгівлі людьми.

Протягом триденного тренінгу журналістики  навчяться:

  • Неупереджено висвітлювати тему торгівлі людьми, створювати недискримінаційний контент.
  • Розробляти власні проекти, що стосуються висвітлення проблематики запобігання та протидії торгівлі людьми.

Мета проекту: реалізація широкої інформаційної кампанії щодо запобігання фундаментальних порушень прав людини, таких, як торгівля людьми та сексуальна/ трудова експлуатація внутрішньо переміщених осіб.

До участі у тренінгу запрошуються журналістижурналістки та блогериблогерки, які зацікавлені у висвітленні тематики торгівлі людьми, протидії та запобігання цього явища, особливо в контексті створення контенту, що стосується внутрішньо переміщених осіб.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити анкету за посиланням до 15 липня 2018 року. Сповіщення про результати відбору кандидати / кандидатки отримають на електронну пошту 17 липня 2018 року.

За умови участі у повній програмі тренінгу учасники забезпечуються проживанням, харчуванням. Компенсація витрат (автобус, купе, плацкарт, Інтерсіті 2 клас) за проїзд можлива тільки за наявністю оригіналів квитків в обидві боки.

За додатковими питаннями та коментарями звертатися до менеджерки проекту Наталі Семиволос за електронною адресою: semyvolos.unaedi@gmail.com.

Проект реалізується за фінансовим сприянням Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

 
 

 




Коментарі

Додати коментар