Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


18 червня 2012

23 червня останній день подання аплікацій на семінар «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення»

Facebook Twitter LiveJournal

Академія Української Преси запрошує журналістів та редакторів Київської, Житомирської, Чернігівської, Черкаської обл. та м. Києва до участі в семінарі «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення», який відбудеться 29 червня 2012 р. у місті Києві.

Метою семінару є надання фахових знань та навичок, необхідних для якісного висвітлення переходу України на формат цифрового мовлення.

Учасники семінару отримають інформацію щодо міжнародного досвіду впровадження цифрового телебачення, перебігу процесу впровадження в Україні, обговорять інформаційні потреби різних цільових аудиторій та матимуть змогу зустрітись з провідними вітчизняними експертами. Учасники семінару також матимуть змогу обговорити майбутні публікації.

Організатори беруть на себе всі витрати, пов’язані з семінаром (проживання, харчування, проїзд (ж/д (купе) та автобус або маршрутка).

Експерти та доповідачі:

Олег Хоменок - старший радник з друкованих медіа Інтерньюс-Нетвок, медіа-тренер

Валерій Іванов - президент Академії Української Преси, професор, д.ф.н.

Ольга Большакова - керівник Центру законодавчих ініціатив Незалежної Асоціації телерадіоМовників, голова правління Східноєвропейського інституту проблем медіа, адвокат, к.е.н., доц..

Дмитро Маковеєнко - начальник відділу радіочастот Державного підприємства Українській науково-дослідний інститут радіо і телебачення (ДП УНДІРТ), к.т.н.

Відбір відбуватиметься на конкурсних засадах.

Анкета та програма розміщені на сторінці АУП www.aup.com.ua

Анкети приймають до 23 червня 2012 року (18.00) за електронною адресою 

voloshenukoksana00@gmail.com, info@aup.com.ua

Контактна особа: Оксана Волошенюк, Директор АУП

Тел 067 5049802

Проект здійснено за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.




Коментарі

Додати коментар