Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


28 травня 2012

4 червня останній день подання аплікацій на семінар «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення»

Facebook Twitter LiveJournal

Академія Української Преси запрошує журналістів та редакторів Львівської, Тернопільської, Рівненської, Івано-Франківської, Чернівецької, Закарпатської  та Хмельницької обл. до участі в семінарі «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення», який відбудеться 14-15 червня 2012 р. у місті Тернополі.

Метою семінару є надання фахових знань та навичок, необхідних для якісного висвітлення переходу України на формат цифрового мовлення.

Учасники семінару отримають інформацію щодо міжнародного досвіду впровадження цифрового телебачення, перебігу процесу впровадження в Україні, обговорять інформаційні потреби різних цільових аудиторій та матимуть змогу зустрітись з провідними вітчизняними експертами. Учасники семінару також матимуть змогу обговорити майбутні публікації.

Організатори беруть на себе всі витрати, пов’язані з семінаром (проживання, харчування, проїзд (ж/д (купе) та автобус або маршрутка).

Експерти та доповідачі:

Олег Хоменок - старший радник з друкованих медіа Інтерньюс-Нетвок, медіа-тренер

Валерій Іванов - президент Академії Української Преси, професор, д.ф.н.

Ольга Большакова - керівник Центру законодавчих ініціатив Незалежної Асоціації телерадіоМовників, голова правління Східноєвропейського інституту проблем медіа, адвокат, к.е.н., доц..

Дмитро Маковеєнко - начальник відділу радіочастот Державного підприємства Українській науково-дослідний інститут радіо і телебачення (ДП УНДІРТ), к.т.н.

Відбір відбуватиметься на конкурсних засадах.

Анкета та програма розміщені на сторінці АУП www.aup.com.ua

Анкети приймають до 4 червня 2012 року (18.00) за електронною адресою 

voloshenukoksana00@gmail.com, info@aup.com.ua

Контактна особа: Оксана Волошенюк, Директор АУП

Тел 067 5049802

Проект здійснено за підтримки Фонду розвитку українських ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.




Коментарі

Додати коментар