Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


21 травня 2012

Розпочалась реєстрація на другу Школу Молодого Журналіста у Запоріжжі. Реєстрація до 10 червня 2012 р.

Facebook Twitter LiveJournal

Ти молодий(-да) та амбіційний(-на)? Хочеш власною професійною діяльністю припинити «джинсу» та мрієш бути професійним журналістом? - Тобі до нас!
Школа молодого журналіста надає тобі таку можливість!


Перша школа - у Вінниці - ще триває, а ми вже починаємо реєстрацію на другу - в Запоріжжі, для журналістів з Запорізької, Дніпропетровської, Луганської, Донецької, Миколаївської, Одеської, Херсонської, Сімферопольської областей.

Для кого Школа: для молодих вже працюючих журналістів з досвідом роботи до 1,5 року в редакції регіональної газети.

Журналісти, чому ви навчитеся під час Школи: як писати репортажі та робити інтерв’ю саме для вашого читача, як створювати мультимедійні статті, як робити локальні розслідування, як шукати та перевіряти інформацію, як працювати в/з соціальними мережами.

Редактори, ви отримаєте: незалежний рейтинг вашого молодого журналіста, оцінений нашими тренерами-практиками; журналіста з поглибленими практичними навичками роботи в регіональній мультимедійній редакції.

Як потрапити до Школи: прийом анкет до 10 червня 2012 р. (аплікаційна форма тут). Ми проаналізуємо ваші заявки та відберемо найкращих.

Місце проведення першої Школи: м. Запоріжжя, на базі газети «МИГ».

У разі виникнення питань – пишіть на office.airpu@gmail.com
Деталі та умови участі шукайте на airpu.org.

Проект здійснюється Асоціацією незалежних регіональних видавців України за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.




Коментарі

Додати коментар