Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 червня 2016

Підсумки Акції «Декада передплати 2-2016»

Facebook Twitter LiveJournal

15.06.2016

 

Традиційно – двічі на рік, ДП «Преса» та УДППЗ «Укрпошта» спільно з видавцями вітчизняних газет та журналів проводять  акцію «Декада передплати». 

Зазвичай в цей період  ДП «Преса» випускає спеціальний інформаційний лист зі зниженими цінами на видання, що приймають участь в акції, яким забезпечуються всі поштові відділення країни. Під час Декади, для залучення  до передплати більшої кількості споживачів, регіональні дирекції УДППЗ «Укрпошта» проводять позапланові Дні передплатника, які надають можливість отримати більше наочної інформації щодо асортименту періодики та умов і способів оформлення передплати та доставки обраних періодичних видань.

Не стала винятком і передплатна кампанія на 2 півріччя 2016 року.

Так, з 23 травня по 03 червня 2016 року всі бажаючі мали можливість передплатити за спеціальними акційними цінами 44 вітчизняні видання (на 6 видань більше за попередній період) в усіх поштових відділеннях УДППЗ «Укрпошта» або на сайті www.presa.ua.

За результатами проведеної акції, разовий передплатний тираж акційних видань збільшився на 25 % у порівнянні з попереднім періодом.

Лідерами за тиражем стали: Сімейна газета.ТВ, Сваты. Заготовки, Сваты, Поради здоров’я, Советчица, Народный доктор, Сваты на даче, Розумне господарство, Ваши советы и рецепты. Здоровье, Огородник. Впродовж кількох років постійними учасниками акції «Декада передплати» є видавництва "ТОЛОКА", "ПОРАДИ ТА РЕЦЕПТИ", ФОП Чужа К.В., ТОВ «МЕДІА-ПРО» та інші. Активність видавництв сприяє збільшенню тиражів та покращує результати передплати.

Зважаючи на обопільну зацікавленість, нагальною задачею всіх учасників процесу розповсюдження періодики є пошук шляхів підвищення ефективності проведення акції «Декада передплати», створення на всіх рівнях сприятливих та комфортних умов для утримання існуючих та залучення нових передплатників.

 Прес-служба ДП «Преса»   




Коментарі

Додати коментар