Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 січня 2016

Журнал «Time» вшанував пам'ять українського фотокореспондента Сергія Ніколаєва

Facebook Twitter LiveJournal

У щорічний огляд «Photographers We Lost» журналу «Time» увійшла і історія фотокореспондента газети «Сегодня», що загинув біля Донецька в лютому 2015 року.

Щороку в кінці грудня редакція журналу «Time» вшановує пам'ять видатних фотографів, які пішли з життя в поточному році. Таким чином фотослужба журналу «Time» віддає данину пам'яті людям, які зробили значний внесок у розвиток фотографії  та  своїм життям довели безмежну відданість професії.  Цього року  до «In Memoriam: Remembering the Photographers We Lost in 2015» потрапила історія фотокореспондента газети «Сегодня» Сергія Ніколаєва. Спогадами про свого талановитого колегу і друга, що трагічно загинув 28 лютого 2015 в селищі Піски під Донецьком,  поділилася з «Time» редакція видання. «Сергій працював в багатьох гарячих точках планети, створюючи унікальні репортажі для нашої газети. Він  належав до тієї рідкісної категорії людей, які вміють співчувати чужому горю. Його останній репортаж був про те, як виживають звичайні люди в умовах війни. Для редакції газети «Сегодня» втрата Сергія досі залишається шоком і непоправною втратою»  - зазначила головний редактор газети «Сегодня» Ольга Гук. 

 

Більш докладно з публікацією можна ознайомитися за посиланням http://time.com/4147172/in-memoriam-photographers-died-2015/

 

Прес-служба «Сегодня Мультимедиа»




Коментарі

Додати коментар