Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


2 грудня 2015

Газета «Сегодня» - стабільний лідер ринку преси 2015

Facebook Twitter LiveJournal

Завдяки системній роботі всього колективу, газета «Сегодня» вже більше року утримує позицію найпопулярнішого видання  України.

Згідно дослідження компанії TNS Україна MMI +2015 / 2 + 3 газета «Сегодня» продовжує утримувати перше місце  за охватом аудиторії одного номеру.  В середньому один номер видання читає 661 тис. чол. Дана позитивна тенденція зберігається  вже більше року.

Економічна криза в Україні призвела до зменшення попиту майже на всіх товарних ринках. Ринок преси також не є винятком. Багато видань за цей рік пішли з ринку або планують переходити в on-line. Головним досягненням газети «Сегодня» є те, що вдалося утримати читача на нестабільному ринку при різноманітності безкоштовного новинного контенту. Це свідчить про високу лояльності читачів до улюбленого видання - газети «Сегодня».

Головний редактор газети «Сегодня» Ольга Гук впевнена: «Те, що газета« Сегодня» як і раніше залишається улюбленою газетою тисяч українців - свідчить, що наша думаюча аудиторія цінує якісну журналістику, що не нав'язує їй одну думку, а дозволяє самостійно робити висновки і приймати рішення. Крім того, газета «Сегодня» - це більше, ніж просто новини. Наші щоденні тематичні додатки - «Антикриза», «Робота», «Авто», «Здоров'я», «Мій вікенд», що приваблюють людей не менше, ніж новинна картина дня. Ми надаємо читачам ексклюзиви, яких немає в інших виданнях. Ми публікуємо тільки те, що дійсно варто знати сьогодні. При нинішньому ритмі життя людям важливо, що ми поважаємо їх час».

Директор з маркетингу Сьогодні Мультимедіа Світлана Новікова зазначила: «Рейтинг MMI - це інтегральний показник, на значення якого впливає єдність факторів читацького попиту, якість контенту і дистрибуції. Перша позиція в рейтингу MMI - закономірний результат системної роботи всіх підрозділів компанії, яка націлена на залучення і утримання читачів, та правильно побудованої системи логістики, що рівномірно охоплює всі регіони країни».

Довідка:

ПрАТ «Сьогодні Мультимедіа» - великий видавничий холдинг, який володіє власними друкарськими потужностями. До складу холдингу входить 8 видань суспільно-політичної, інформаційно-розважальної та рекламної спрямованості, серед яких - загальнонаціональна газета «Сегодня» (аудиторія одного номера понад 661 тис. Осіб, за даними TNS Україна), новинний портал www.segodnya.ua, ряд регіональних видань і їх онлайн-версій: «Приазовский рабочий» і www.pr.ua, «Донецкие новости» і www.dnews.donetsk.ua, «Вечірній Донецьк» і www.vecherka.donetsk.ua, а також цифровий журнал « Мій вікенд », друкарні в м Вишгород та м Маріуполь, прес-центр у Києві з широким спектром послуг і можливостей. Холдинг «Сьогодні Мультимедіа» входить до складу «Медіа Група Україна». http://segodnya-multimedia.com




Коментарі

Додати коментар