Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


30 листопада 2015

Сегодня.ua – лідер за кількістю відвідувачів серед новинних ресурсів України

Facebook Twitter LiveJournal

Сайт Сегодня.ua десять місяців поспіль займає першу позицію за обсягом аудиторії серед новинних ресурсів.

Згідно даних двох незалежних дослідницьких компаній, TNS Україна * і Gemius Ukraine ** у жовтні 2015 року сайт Сегодня.ua  має найбільшу кількість відвідувачів серед  новинних ресурсів.  Данні дослідження компанії TNS CMeter  , що у жовтні аудиторія сайту склала 2,7 млн.чол., тобто кожен шостий користувач українського інету в жовтні хоча б один раз читав новини на сайті Сегодня.ua.  Дані дослідження компанії Gemius Ukraine свідчать, що цю позицію сайт утримує вже десятий місяць поспіль, 

Загальна аудиторія новинних сайтів України в 2015 році змінилася з 9,97 млн.чол. в лютому до 7,7 млн.чол. у серпні**.  Ця динаміка свідчить про зниження активного інтересу українців до новинного контенту. Разом з тим редакції сайту Сегодня.ua вдалося не тільки зберегти, але й збільшити кількість постійних відвідувачів в жовтні 2015 на 46% у порівнянні з показниками початку поточного року ***.

«Секрет успіху segodnya.ua полягає в тому, що у нас працює команда справжніх професіоналів, які завжди прагнуть досягти кращого результату. Кожна людина мотивована, щоб сайт впевнено утримував перше місце. Велике значення має і чітко налагоджена робота за трьома напрямками - оперативна стрічка новин, авторська аналітика та актуальні думки з гарячих тем. У результаті ми завжди даємо читачеві максимально повну картину дня», - зазначила Світлана Панюшкіна, головний редактор сайту Сегодня.ua.

Нагадаємо, що протягом 2015 року на сайті Сегодня.ua було відкрито кілька аналітичних розділів, які акцентують увагу читачів на суспільних, економічних і політичних змінах в країні.

Довідка

Сегодня.ua - це інформаційно-новинний портал, який входить до складу ПрАТ "Сьогодні Мультимедіа". Сайт був створений у квітні 2007 року і функціонує як окремий ресурс з динамічним оновленням контенту 24 години на добу. Щодня на сайті публікуються 250-300 новин.

* Джерело: Дані компанії TNS Україна, дослідження СMeter, жовтень 2015 року, база користувачі інтернету у віці 16-55 років, вибірка 5433 респ.

** Джерело: Дані компанії Gemius Ukraine січень-жовтень 2 015

*** Джерело: сайт bigmir.net




Коментарі

Додати коментар