Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


30 жовтня 2015

Сегодня.ua - новинний сайт № 1 в Україні

Facebook Twitter LiveJournal

Новинний сайт Сегодня.ua , що входить до складу ПрАТ " Сьогодні Мультимедіа ", впродовж  9-ти місяців залишається лідером за обсягом аудиторії серед усіх українських новинних онлайн -ресурсів.

 

За даними міжнародної компанії Gemius, яка проводить дослідження інтернет-аудиторії, у вересні 2015 кількість користувачів сайту www.segodnya.ua  склала 2,074 млн., що відповідає 11,36 % української інтернет аудиторії.

Світлана Панюшкіна, головний редактор Сегодня.ua: «Важливо оперативно реагувати на запити аудиторії, не жити в режимі глобальних планів, а знаходити оперативні рішення, які будуть максимально задовольняти читацький попит. Ми цього року посилили кілька напрямків: зокрема, робимо розгорнуту аналітику за економічними показниками, відкрили новий розділ http://www.segodnya.ua/hot/infographics.html, де можна знайти корисні цифри по економіці. Крім того, ми посилили авторську журналістику, оперативно зводимо картину дня. Таким чином, читач може на нашому сайті знайти і ключові новини, і аналітику. Для аудиторії, яка зацікавлена ​​у лайфовому контенті, ми розширили розділ «Культура» і щодня розповідаємо про життя відомих людей».
 
Нагадаємо, портал Сегодня.ua посів перше місце серед новинних сайтів України у травні 2014 року і протягом року боровся за лідерську позицію. З початку 2015 року, за даними Gemius, сайт впевнено утримує лідерську позицію і займає перше місце .
 
 
Довідка:
Сегодня.ua - це інформаційно-новинний портал, який входить до складу ПрАТ "Сьогодні Мультимедіа". Сайт був створений у квітні 2007 року і функціонує як окремий ресурс з динамічним оновленням контенту 24 години на добу. Щодня на сайті публікуються 250-300 новин.

 




Коментарі

Додати коментар