Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


5 жовтня 2015

Condé Nast International підписав ліцензійну угоду з "Медіа Групою Україна" на видання журналу Vogue в Україні

Facebook Twitter LiveJournal

Vogue в Україні буде випускатися за ліцензійною угодою Condé Nast International з "Медіа Групою Україна". Першим спільним номером стане жовтень 2015.

"Ми раді продовженню розвитку Vogue в Україні з новим партнером, який поділяє наші цінності - прагнення до винятковості та якості, - коментує Карина Добротворська, президент з розвитку нових ринків та редакційний директор Brand Development Condé Nast International. - Український ринок дуже важливий, і Vogue з моменту свого запуску істотно вплинув на розстановку сил у сегменті luxury-медіа. Разом з "Медіа Групою Україна" ми з нетерпінням очікуємо подальших успіхів бренду".

 

"Для "Медіа Групи Україна" велика честь і відповідальність стати бізнес-партнером всесвітньо відомого видавничого дому Condé Nast і розвивати в Україні настільки сильний бренд, як Vogue. Український медіаринок, як і економіка в цілому, зараз переживає дуже непрості часи. Проте ми віримо в його майбутнє, і наша інвестиція - тому пряме підтвердження, "- зазначив Олександр Барінов, голова наглядової ради" Медіа Групи Україна ".

 

Журнал Vogue в Україні був запущений в червні 2012 року і став одним з 21 міжнародних видань "біблії моди". Vogue також виходить у США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та Латинській Америці, Кореї, Бразилії, Греції, Австралії, Португалії, Індії, Туреччини, Нідерландах та Таїланді.

 




Коментарі

Додати коментар