Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


13 серпня 2010

Прес-клуб ООН до Всесвітнього дня гуманітарної допомоги

Facebook Twitter LiveJournal

Представники ЗМІ запрошуються до участі у прес-клубі ООН, присвяченому Всесвітньому дню гуманітарної допомоги, що був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН й відзначається щорічно 19 серпня.

Цей день покликаний сприяти підвищенню інформованості громадськості про діяльність з надання гуманітарної допомоги у всьому світі і про важливість міжнародного співробітництва, та вшанувати працівників, які втілюють в життя гуманітарні ідеали, а також тих, хто віддав життя при виконанні свого обов'язку. 

Незважаючи на помітні досягнення в галузі проведення гуманітарних операцій, труднощі, з якими стикаються мільйони людей у всьому світі залишаються значними, а необхідність в ефективних гуманітарних акціях - як ніколи високою. 

Потреба в оперативній допомозі зростає швидше, ніж здатність світової спільноти впоратися з проблемами. Велика кількість мирних громадян живуть під тягарем тривалих виснажливих конфліктів. Природні катастрофи стають все більш руйнівними і частими. Міжнародне гуманітарне співтовариство день у день стикається з новими загрозами:

зміна клімату, хронічна бідність, продовольча і фінансова кризи, нестача води та енергії, міграція, зростання населення, урбанізація, пандемії. 

В ході прес-клубу представники Уряду України, Організації Об'єднаних Націй, Асоціації ветеранів-миротворців, та бізнесу обговорять низку питань, а саме, - основні принципи гуманітарної діяльності та географія гуманітарних операцій; роль України; участь бізнесу в забезпеченні здійснення гуманітарних та миротворчих операцій, реєстрація в системі закупівель ООН. 

Захід відбудеться 19 серпня 2010 року об 11:00 за адресою: Кловський узвіз, 1, будинок ООН. 

Реєстрація для участі у події є обов'язковою.

Просимо звертатись до Вікторії Андрієвської за номером +38 044 254 00 35, e-mail: victoria.andrievska@unic.org.




Коментарі

Додати коментар