Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 вересня 2018

ВИДАВНИЧА ГРУПА «КАРТЕЛЬ» ПРОВОДИТЬ ПЕРШИЙ ОСІННІЙ БАТЛ ДИСКУСІЙНОГО КЛУБУ «ДІЛОВОЇ СТОЛИЦІ»

Facebook Twitter LiveJournal

25 вересня стартує осінній сезон Дискусійного клубу «Ділової столиці» – проекту, створеного виданням «Ділова столиця», що входить до видавничої групи «Картель».

В інтелектуальному батлі зійдуться дві команди експертів, економістів, юристів і журналістів. Цього разу суперечка точитиметься на тему:  «Офшори – ухилення від сплати податків чи захист власності

 

Запрошені учасники:

Володимир Гаркуша, директор, Senior Partner K.A.C. GROUP Corporate Lawyers & Tax Advisors.

Григорій Кукурудза, економіст IMF Group.

Василь Горбаль, народний депутат 4-6 скликань, колишній член Ради Національного банку України.

Тарас Козак, економіст, президент Інвестиційної групи «Універ»

 

Шеф-редактор ПрАТ «Картель» Віталій Пирович говорить: «Ми вже двічі проводили батли нашого «Дискусійного клубу». На першому заході сперечалися про те, чи справді українці бідні, а на другому – з’ясовували, чим, насправді, є для України трудова міграція – благом чи катастрофою? У суперечках взяли участь економісти, підприємці, політики. Результати нас вразили. Ми почули чимало нестандартних, оригінальних думок, які будуть цікаві нашим читачам. Тому ми робитимемо батли «Дискусійного клубу» регулярно»

«Українцям непросто дається розуміння, що опонент в дискусії це не ворог і навіть не дурень,  його  можна перемагати, але при цьому не обов’язково ображати і мріяти як його знищити, але ми намагаємося переконати, що це можливо », - зазначив заступник головного редактора «Ділової столиці» і ведучий Дискусійного клубу Петро Білян.  

 

Видання «Ділова столиця» в травні цього року започаткувала інтелектуальні батли. Ми говоримо про бізнес, економіку, політику і соціум. Експерти, підприємці, політики і журналісти об'єднаються в команди і зходяться в диспуті за підтримки учасників в залі і перед екранами. А переможуть найсильніші - у кого більше доказів, красномовства, а значить і глядацьких голосів. Ми граємо, щоб розкрити потенціал українців і пробудити азарт до побудови успішної країни.

 

Прес-служба ВГ «Картель»

тел.: +38 044 502 02 20 (вн.363)

info@dsnews.ua

 




Коментарі

Додати коментар