Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


15 червня 2021

Нові можливості від УАМБ: - 10 вебінарів з розвитку локальних медіа, - розширення взаємодії між місцевими медіа та громадами - та міні-гранти для локальних медіа

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошує про старт проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах».

 

Протягом усього періоду реалізації проєкту УАМБ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні проведе 10 вебінарів, на яких експерти з успішних медіа компаній, в тому числі локальних, будуть ділитися досвідом роботи. Тематика вебінарів – про розвиток успішних місцевих медіа: від перемог у грантових конкурсах та на тендерах – і до нових джерел доходів через запровадження нових сервісів для аудиторії. Разом будемо вивчати досвід: як заробляти в діджитал та розвивати цифрові проекти, при цьому не пригнічуючи друковане видання, як збільшувати аудиторії та отримувати доходи там, де раніше не отримували, тощо. Ми будемо анонсувати теми та спікерів по черзі – слідкуйте за анонсами.

Важлива новація – те, чого УАМБ не пропонувала раніше! У цьому проекті ми докладемо зусиль, щоб редактори місцевих медіа та комунікатори громад разом пошукали ефективні рішення для збільшення залучення аудиторій.

А ще – завдяки фінансуванню від Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні – ми профінансуємо 10 проєктів, які можуть ініціювати як редакції місцевих медіа, так і комунікатори громад у партнерстів з місцевими медіа. Головна умова – що такий проект має слугувати інтересам громади і розбудовувати ефективні комунікації всередині громади. Деталі цього конкурсу ми повідомимо до 19 червня - слідкуйте за нашими новинами.

 

За додатковою інформацією звертайтесь до менеджерки проектів УАМБ Ольги Сергієнко: 050-415-34-24, 098-254-17-06 або osergienko22@gmail.com

 




Коментарі

Додати коментар