Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 вересня 2020

Розпочато реєстрацію на курс "ПРАКТИЧНА СОЦІОЛОГІЯ ДЛЯ МЕДІА ПРОФЕСІОНАЛІВ"

Facebook Twitter LiveJournal

Навчання проходитимуть на платформі Прометеус

 

Розпочато реєстрацію на курс ПРАКТИЧНА СОЦІОЛОГІЯ ДЛЯ  МЕДІА ПРОФЕСІОНАЛІВ

Заняття розпочнуться у жовтні 2020 тут: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+MEDIASOC101+2020_T3/about

Курс створений для фахівців медіа компаній: журналістів, редакторів, дослідників. Його розробили дві фахові асоціації – «Українська Асоціація Маркетингу» та «Українська Асоціація Медіа Бізнесу». Мета курсу - навчити базовим інструментам вивчення аудиторії та покращити якість медіа контенту, зокрема в локальних ЗМІ. Кінцевою метою є забезпечення громадськості об’єктивною інформацією та зменшення кількості випадків маніпулювання громадською думкою.

Лектори курсу – провідні соціологи України: проф. Володимир Паніотто (генеральний директор КМІС), Світлана Винославська (генеральна директорка Kantar Україна), проф. Сергій Солнцев (КПІ ім. Ігоря Сікорського), проф. Андрій Федорченко (КНЕУ ім. Вадима Гетьмана), Наталія Харченко (виконавчий директор КМІС), проф. Оксана Яшкіна (Міжнародний Інститут Маркетингу), Тетяна Костюченко (експертка з досліджень Info Sapiens) Геннадій Коржов (КПІ ім. Ігоря Сікорського) та інші.

Курс динамічний, інноваційний та цікавий. Його тривалість не перевищує 30 годин. Він представляє собою цикл відео лекцій, тестів для перевірки знань, та форум для обговорень та дискусій.

Проєкт здійснено за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди експертів та учасників заходу не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Курс знаходиться у вільному доступі, навчання безкоштовно.

Курс складається з трьох блоків.

•            Блок 1. – Що треба знати, щоб самостійно провести (соціальне) міні-дослідження.

•            Блок 2. - Як працювати з даними соціологічних досліджень?

•            Блок 3. – Яких помилок уникати при роботі з аудиторією. Як створювати контент, що користується попитом, і не потрапляти в пастку маніпуляцій

ТРИВАЛІСТЬ КУРСУ 3 тижні, 30 годин

Кожен, хто успішно пройде курс та виконає усі обов’язкові завдання, отримає сертифікат про успішне завершення навчання, де зазначена тривалість курсу у годинах.

Усі видані сертифікати внесено до єдиного реєстру. Автентичність кожного сертифікату можна перевірити через сайт платформи «Прометеус» - за посиланням на самому сертифікаті.

 




Коментарі

Додати коментар