Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


7 серпня 2020

Реклама після короновірусу. Що має знати і робити місцева газета, щоб залучити рекламодавця?

Facebook Twitter LiveJournal


20 серпня УАМБ о, 11:00 проведе онлайн вебінар з Зоряною Якимчук, – керівницею рекламної агенції "Медіа Регіон", бізнес-тренеркою, медіа-консультанткою, тренер-консультант медіабізнесу міжнародного рівня. Пані Зоряна має понад 25 років стажу в рекламному бізнесі, (раніше - директорка рекламного відділу газет "Теленеделя", "Комсомольська правда» (Львів). З 2003 р. Тепер - Генеральний директор/партнер рекламного агентства "Медіа Регіон" (реклама в пресі, інтернеті) (м.Київ).

Вебінар 20 серпня буде присвячений темі «Реклама після короновірусу. Що має знати і робити місцева газета, щоб залучити рекламодавця?»


Учасники отримають вичерпні відповіді та зможуть розібратися у таких питаннях:


1. Чим місцева газета цікава рекламодавцям? На які послуги місцевої газети (експертизу, знання, унікальні можливості) розраховують потенційні клієнти, коли звертаються до газети? Що хочуть рекламодавці від місцевих газет? Плюси реклами в пресі. Обмеження реклами в пресі


2. У чому принципова різниця роботи з місцевим рекламодавцем (яку газета сама вміє виконувати краще за всіх) та з національним чи з рекламною агенцією?


3. Робота з рекламними агентствами. (Плюси та мінуси. Система знижок. Договірні умови.)


4. Види реклами, нові можливості для друкованих ЗМІ


5. Знижки, спецпропозиції для залучення нових Замовників.


6. Розуміння своєї ЦА. «Омолодження», розширення цільової аудиторії за допомогою сайта. (мінуси та плюси «дублювання» інформації друкованого та інтернет видання)


7. Додаткові можливості з допомогою соц. мереж. Створення своєї сторінки. (можливість перепосту інформації з сайту на ФБ)


8. Зникнення газети, компанії з інфополя. Період карантину. Самореклама.


 


Зареєструйтесь за посиланням: https://forms.gle/prU7qD89ysFmTcB58


 


Нагадуємо, що це буде п’ятий з десяти вебінарів, котрі організовує УАМБ в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах. З відеозаписами попередніх вебінарів Ви можете ознайомитись на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації .


 


Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджера проектів


УАМБ Ольги Сергієнко: 050 415 34 24, 098 254 17 06 або osergienko22@gmail.com


 


Вебінар відбувається в рамках проекту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах», який реалізовується за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні.



Коментарі

Додати коментар