Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


8 червня 2017

АНОНС: Конкурс журналістських матеріалів АГРОСКРИПТ

Facebook Twitter LiveJournal

Земельна реформа – одне з найбільш актуальних питань для багатьох українців, а її проведення – необхідність для країни в цілому.

Люди цінують медіа та журналістів за кваліфіковану роботу, завдяки якій вони, люди, можуть отримувати якісну інформацію та корисні поради з різних питань, і зокрема – щодо перспектив та очікуваних результатів земельної реформи. Сьогодні громадянам України як ніколи потрібні знання, поради експертів, досвід сусідів… - будь-яка важлива інформація, яка не нав’язуватиме чиюсь точку зору, а буде дійсно цінною для того, щоб самостійно визначати, що йому (чи їй) краще, корисніше, вигідніше, безпечніше. І, відповідно, сформувати власне ставлення до земельної реформи відповідно до її прогнозованих результатів для кожного громадянина, для економіки краю, для країни в цілому.

Для того, щоб підтримати кращих авторів матеріалів та поширити приклади найбільш професійної журналістської роботи Українська Асоціація Медіа Бізнесу та компанія BeCentric оголошують конкурс професійних журналістських матеріалів АГРОСКРИПТ.

Щоб отримати відповіді на запитання та надсилати роботи звертайтесь до Карини Довніч на електронну адресу karina.d@be-centric.com або за телефоном +38 063 362 0066

Деталі - в додатку




Коментарі

Додати коментар