Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


31 березня 2017

Передплатна кампанія на 2 півріччя 2017: що важливо зробити саме зараз

Facebook Twitter LiveJournal

Наступного тижня, як очікується, будуть затверджені нові тарифи «Укрпошти» із доставки передплатного тиражу. Збільшення тарифу для переважної більшості видань складе від 26 до 33% - чим тонше видання тим більше подорожчання.

Для того, щоб подорожчання мало якомога менший вплив на кількість передплатників

УАМБ рекомендує, що необхідно зробити у найближчі 7 днів:

  • Перш за все, потрібно розпочинати передплатну кампанію на 2 півріччя, і акцентувати увагу передплатників на ваших сильних сторонах, нововведеннях, цінностях контенту, тощо. Для того, щоб максимально привернути їх увагу до якості контенту замість обговорення збільшення ціни. Адже зараз усе дорожчає…
  • Зверніть увагу: «Укрпошта» запрошує видавців до проведення спільних акцій зі збільшення передплати. У найкоротший термін зверніться до Дирекції Укрпошти, з якою ви працюєте, та сформуйте проект – за які результати зі збільшення передплати ви будете преміювати працівників «Укрпошти». Адже збільшення продажів передплати – це важлива спільна справа
  • Ви вже подали дані до передплатного каталогу. Виходячи з подорожчання послуг Укрпошти на 50%. У вас є можливість їх відкоригувати – якщо ви вважаєте це доцільним. Зробить це до 07 квітня!
  • З 19 квітня буде відкрита онлайн передплата на сайті ДП «Преса». Анонсуйте цю сучасну можливість оформлення передплати, не виходячи з дому.
  • З 18-19 квітня комп’ютеризовані відділення «Укрпошти», а з 26 квітня – і решта відділень розпочнуть приймати передплату на 2 півріччя. Заохочуйте читачів до передплати!
  • З 01 січня 2018 року послуги «Укрпошти» з доставки передплати подорожчають ще на 26-33%. Отже, має сенс оформлення передплати на рік наперед – щоб і у 2018 році отримувати передплату за старою ціною.

 

Детальний аналіз ситуації для вас робить Олексій Погорелов, Президент «УАМБ» у відео блозі УАМБ. Дивіться відео тут: https://www.youtube.com/watch?v=aLCLg5BVn2w&feature=youtu.be

 

 

Тарифи, які чекають на затвердження, ви можете подивитися за посиланнями нижче.

 

У вас залишилися питання?

 

Звертайтеся безпосередньо до УАМБ:

Адреса: 04050, м. Київ, вул.Глибочицька, 72 (ст. метро “Контрактова площа”)
Телефон: 0504153424

Телефон: 0673269630
E-mail: organizator@uapp.org
Веб-сайт: www.uapp.org

 

 

 

УАМБ.



Наказ [ 32 KB ]
Додаток 1 [ 74 KB ]
Додаток 2 [ 74 KB ]


Коментарі

Додати коментар