Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 вересня 2016

Українська Асоціація Медіа Бізнесу дарує «Посібник з Верифікації»

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Медіа Бізнесу (стара назва – Українська Асоціація Видавців, УАВПП) дарує дійсним членам Асоціації та видавничим компаніям, які вступлять до Української Асоціації Медіа Бізнесу друковану версію перекладу Посібника з Верифікації.

«Це новий безкоштовний ресурс, який використовується у всьому світі не тільки журналістами, але й багатьма іншими зацікавленими особами з різних галузей, які працюють в міжнародних організаціях з подолання надзвичайних ситуацій або надання допомоги. Зокрема в контексті бурхливих подій, які продовжуються в Україні, ми впевнені, що журналістам необхідно перевіряти увесь контекст та інформацію, які циркулюють у соціальних мережах, щоб вести точні та актуальні репортажі про події, які відбуваються насправді. Ми сподіваємось, що цей посібник допоможе журналістам в України глибше зрозуміти глибину перевірки фактів та верифікації інформації у цифрову еру, і прагнемо озброїти журналістів, щоб вони продовжували повідомляти точну інформацію решті світу», - каже Ріна Цубакі, яка очолює і керує ініціативами "Посібник з верифікації" та "Журналістика небезпек" в Центрі європейської журналістики в Нідерландах.

 

За детальною інформацією щодо членства в Асоціації просимо звертатись до менеджера із сервісу клієнтів Української Асоціації Медіа Бізнесу:

 

Ольга Сергієнко

organizator@uapp.org

osergienko22@gmail.com

044-425-58-21

0504153424

0673269630

 




Коментарі

Додати коментар