Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


24 листопада 2017

Панельна дискусія «Регіональні журналісти та громадсько активні блогери проти місцевої корупції»

Facebook Twitter LiveJournal

Панельна дискусія «Регіональні журналісти та громадсько активні блогери проти місцевої корупції – досвід Херсона, Дніпра та Львова». Під час роботи панельної дискусії, розглядатимуться успішні практики виявлення корупції на місцевому рівні, а також напрацьовуватимуться методологія інформаційного супроводу та раннього виявлення корупційних діянь місцевих чиновників та представників місцевого самоврядування.

Дні проведення:     13-16.12.2017 р.

Місце проведення: реєстрація відповідно до запиту на mediaplatform.tereninfo@gmail.com 

Контактні особи:    Ігор Полянський, тел.: 0509655244 (Львів)

Організатор: Громадська організація «Платформа незалежних медіарозслідувачів «Терен»

 Під час обговорення звертатиметься особлива увага вмінню працювати із відкритими даними та перспективності проведенню мережевих журналістських розслідувань у співпраці із представниками місцевих незалежних інформаційних і громадсько активних спілнот у Львові, Дніпрі та Херсоні.

У панельній дискусії у Львові братимуть участь місцеві журналісти та громадсько активні блогери Херсонщини, Дніпровщини та Львівщини. Серед запрошений експертів, котрі спеціалізуються на виявлені місцевої корупції серед чиновників, відомий на Херсонщині діяч, депутат Херсонської міської ради Віталій Богданов.

Захід проводитиметься у межах Програми національних обмінів за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США) у партнерстві із ГО «Херсонський прес-клуб», ГО «Таврійський край», Громадською ініціативою журналістів “Медіацентр європейських ініціатив „Дніпро”.

 

джерело: Громадський Простір




Коментарі

Додати коментар