Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


17 листопада 2017

Семінар для регіональних журналістів (Чернігів, Черкаси)

Facebook Twitter LiveJournal

Семінар «Імплементація Угоди про асоціацію Україна-ЄС: як працювати регіональному журналісту» відбудеться 6-7 грудня в Чернігові та 13-14 грудня в Черкасах.

У рамках заходу обговорюватимуться актуальні питання та проблеми. Зокрема, про стандарти діяльності медіа, європейський досвід взаємодії медіа та влади, уроки виживання для української преси, причини популярності регіональних медіа за кордоном. Також поговоримо про те, яка методологія написання матеріалів, як швидко та цікаво писати на регіональну тематику, як правильно подавати інформаційні запити, як захищати право на отримання інформації.

Захист прав споживачів. Реформи в рамках євроінтеграції. Особливості роботи у соцмережах — всі ці та інші теми будуть висвітлені експертами під час семінару.

Тренери та експерти:

 

Валерій Іванов – доктор філологічних наук, професор, президент Академії української преси. Автор і співавтор понад 300 наукових робіт, зокрема 28 монографій, 6 підручників і 15 посібників.

 

Світлана Чернецька, ГО “Український центр європейської політики”, журналіст, редактор.

Andrii_Yurichko  

Андрій Юричко – медіатренер та журналіст, кандидат філологічних наук, викладач кафедри періодичної преси Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Електронну анкету можна заповнити тут >>>

Участь у тренінгах є безкоштовною. Харчування за рахунок організаторів. Учасникам з інших міст надається місце у готелі за рахунок організаторів. Компенсація витрат на проїзд не здійснюється.

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсних засадах.

_________________

Контактна особа: 
Юлія Кулик, асистент проектів АУП
(050) 734 45 79
info@aup.com.ua

 

Джерело: Гурт




Коментарі

Додати коментар