Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 вересня 2016

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПОСІБНИКА «ОСНОВИ СУДОВОЇ ЖУРНАЛІСТИКИ»

Facebook Twitter LiveJournal

19 вересня з 14:00 до 18:00 у просторі «АртПРИЧАЛ», за адресою вул. Набережно-хрещатицька, причал №2, відбудеться презентація оновленого посібника «Основи судової журналістики», доповненого та виданого за сприяння донорів, що працюють в україні на підтримку процесу судової реформи.

До участі запрошуються журналісти, які висвітлюють чи мають намір висвітлювати судову тематику.

Метою заходу також є встановлення зворотного зв'язку з представниками ЗМІ стосовно їх особистого досвіду роботи в українських судах задля обговорення шляхів налагодження конструктивного діалогу між судами та медіа.

У заході візьмуть участь:

Наталія І. Петрова, заступник керівника Проектів USAID «Україна: верховенство права» і «Справедливе правосуддя», тематичний реактор посібника «Основи судової журналістики»

Олена Трапезнікова, керівник спільного Проекту Євросоюзу та Ради Європи «Консолідація розробки реформ у сфері юстиції в Україні», тематичний реактор посібника «Основи судової журналістики»

Євген Мєзенцев, суддя-спікер Київського апеляційного адміністративного суду, член Комітету Ради Суддів України з питань комунікації (в тому числі ЗМІ).

Людмила Опришко і Людмила Панкратова, співавтори посібника «Основи судової журналістики», адвокати, медіа-юристи та тренери Громадської організації «Інститут розвитку регіональної преси», із солідним досвідом адвокатської практики у галузі цивільного, кримінального, господарського права, і, зокрема, інформаційних спорів, захисту авторських прав, захисту журналістів/ ЗМІ у справах про захист честі, гідності, ділової репутації, про спростування інформації, захист приватності, відшкодування матеріальної і моральної шкоди та інших. Успішно представляли інтереси журналістів в українських судах і перед Європейським Судом з прав людини у Страсбурзі.

Модератор – Андрій Куликов, експерт із засобів масової інформації, журналіст із 28-річним досвідом роботи в друкованих ЗМІ, на радіо та телебаченні. Працював продюсером та старшим продюсером Української служби ВВС (Лондон), медіа-експерт у проекті ЄС ТАСІS -BBC World Service Trust «ЖОРНА», ведучим програми «Свобода слова» на каналі ICTV.

Організатори заходу: Проект USAID «Справедливе правосуддя», спільний проект ЄС/РЄ «Консолідація розробки реформ у сфері юстиції в Україні».

Для участі у презентації необхідна реєстрація. Будь ласка, заповніть он-лайн форму за посиланням http://goo.gl/X9EAUa або звертайтесь до радника з юридичних питань та громадянського суспільства Проекту USAID «Справедливе правосуддя» Олени Задорожної за електронною адресою ozadorozhna@fair.org.ua, +38044-581-3303 до 18:00 15.09.2016 року. Кількість місць обмежена. Реєстрація вважатиметься успішною після того, як Ви отримаєте електронне повідомлення на Вашу адресу із підтвердженням реєстрації.




Коментарі

Додати коментар