Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


13 травня 2016

Семінар “Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою”

Facebook Twitter LiveJournal

Запрошуємо журналістів, блогерів та працівників сфери медіа взяти участь у 5-денному семінарі“Цифрова журналістика: між політикою і пропагандою”, який відбуватиметься з 29 червня по 3 липня 2016 року в м. Києві. 


Аудиторія заходу – журналісти (20-35 років) з України, Молдови, Азербайджану і Грузії. Семінар охоплюватиме стратегічну проблему незалежної журналістики: дотримання професійних, етичних та демократичних стандартів без пропаганди та ідеологічних упереджень, а також якість висвітлення з огляду на зміни в умовах соціального та технічного розвитку.


У рамках конкурсу буде відібрано 16 учасників, які будуть запрошені до участі у семінарі в Києві. Навчання, проживання та проїзд покриваються за рахунок організаторів.


Для участі слід заповнити аплікаційну форму у прикріпленні і надіслати разом з CV та мотиваційним листом на електронну адресу  cs@stahlmedien.com не пізніше 27 травня 2016 року.


Робоча мова семінару – англійська.


Організатори: Європейська академія лідерства та дебатів у співпраці зі Штальмедіен (Німеччина), Академія української преси (Україна) та німецький блог CARTA за підтримки Міністерства Закордонних Справ ФРН.


Аплікаційна форма



Коментарі

Додати коментар