Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 вересня 2016

ШЕФ-РЕДАКТОРОМ ВИДАВНИЧОЇ ГРУПИ «КАРТЕЛЬ» ПРИЗНАЧЕНО ВІТАЛІЯ ПИРОВИЧА

Facebook Twitter LiveJournal

З вересня 2016 року посаду шеф-редактора ВГ "Картель" обійматиме Віталій Пирович, який раніше працював на посаді головного редактора порталу Depo.ua. Головним редактором Depo.ua тепер стане Ольга Лукінова, яка до цього була редактором мережі регіональних порталів  Depo.ua.

"Віталій Пирович – журналіст з багатолітнім досвідом у журналістиці, розумінням інтересів наших читачів та високими професійними якостями",- впевнений Голова Правління ПрАТ "Картель" Олег Вовкогон. За словами Вовкогона O., "його вміння та досвід допоможуть реструктурувати редакцію видання "Деловая столица" відповідно до нашої мети - стати головним діловим виданням країни".

Коментуючи своє призначення, Віталій Пирович, шеф-редактор ВГ "Картель" відзначив, що «реструктуризація видання спрямована на те, щоб зберегти здобутки усіх попередніх років, а також на те, щоб досягти ще більших вершин в аналізі політичного, суспільного та економічного життя України та світу».

Варто зазначити, що Віталій Пирович у журналістиці з 2002 року, з 2013 року керував сайтом Еспресо ТВ, а з 2014 року очолював новинну редакцію телеканалу Еспресо ТВ. 

 

Прес-служба ВГ «Картель»

тел.: (044) 502 02 20 (вн.363)




Коментарі

Додати коментар