Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


20 квітня 2015

Журналісти зі Сходу та Півдня зможуть безкоштовно взяти участь у ІІІ Львівському медіафорумі

Facebook Twitter LiveJournal

50 журналістів регіональних ЗМІ Сходу та Півдня України зможуть отримати тревел-грант для участі у ІІІ Львівському медіафорумі, що триватиме 28-30 травня.

Це стало можливим завдяки МФ «Відродження». Нагадаємо, тема форуму – медіа у час бурхливих змін.

Отримання тревел-гранту базується на конкурсній основі. Охочим приїхати потрібно заповнити анкету-мотиваційний лист (анкети приймають до 4 травня включно).

Організатори оберуть 50 журналістів із Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської областей та Криму. Тревел-грант включає відшкодування витрат на проїзд, участь у форумі, харчування під час подій форуму, також організатори поселяють учасників.

Нагадаємо, центральною темою першого форумного дня стануть медіа під час кризових подій в Україні та довкола неї. Обговоренню новітніх тенденцій у світових медіа та потенціалу українських ЗМІ у глобальній конкуренції присвятять другий день Львівського медіафоруму. На третій день Форум дещо змінить формат: численні тренінги, майстер-класи та презентації на вузькоспеціалізовані теми відбуватимуться у новому корпусі Українського католицького університету та у центрі міста.

Анкета для учасників

Організатори Львівського медіафоруму: ГО «Львівський медіафорум», Школа журналістики УКУ. Проект реалізується за підтримки МФ «Відродження».




Коментарі

Додати коментар