Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 квітня 2015

«День інновацій у медіа»

Facebook Twitter LiveJournal

Шановні колеги!

Українська Асоціація Видавців (УАВПП) та Проект Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» запрошують вас взяти участь в першому в Україні «Дні інновацій у медіа». Він відбудеться 14 квітня 2015 року у Києві. Про точне місце та детальну програму ми повідомимо вже у понеділок – слідкуйте за нашою розсилкою та шукайте відповідну групу у Фейсбук.

«День інновацій у медіа» – це практична конференція, головна мета якої – познайомити вас з вже реалізованими прикладами успішних проектів у контенті, які дали медіа дуже високі результати у вигляді збільшення аудиторії, зростання рейтингів та довіри читачів.

Усі спікери та панелісти – люди з різноманітним позитивним досвідом, які охоче поділяться ним із вами, нададуть відповіді на запитання, подискутують один з одним під керівництвом досвідчених модераторів.

Спікерами будуть Чарльз Емпонсах, медіа продюсер Ради Європи (Страсбург), Руслан Дейниченко, викладач медіаменеджмент у Школі журналістики НауКМА (Київ) та Тетяна Рєпкова, ведуча Клубу Медіаменеджерів (Париж).

 

Серед панелістів - Антон Подлуцький, головний редактор РБК Україна, який поділиться досвідом створення «смачних» матеріалів, Сергій Гузь, який розповість про досвід газети «Наш репортер» (Дніпродзержинськ) у дотримуванні жорсткого балансу, без чого тиражі скорочуються, Микола Гавриляк, який розкаже як власне бачення цікавої для читачів інформації дозволило йому швидко розвинути персональний блог у відвідуваний сайт «Типовий Франківськ», Катерина  Венжик, яка поділиться внутрішніми секретами виникнення проектів, які сьогодні знає майже вся країна (наприклад, «Не дай русскому») та ще багато інших.

 

Запрошуємо вас взяти участь у цій унікальній події.

Організатори просять усіх охочих реєструватись онлайн – за допомогою веб-форми, яка доступна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1zsDoaKDljKRBYyZfLCKA_7w50WE7ZAQmLiY9kx_W7IQ/viewform

 

Підтвердження участі буде надіслано відібраним учасникам до 11 квітня, 18:00.

«День інновацій у медіа» сфокусований, в першу чергу, на потреби журналістів та редакторів регіональних ЗМІ. Але взяти участь можуть усі бажаючі.

 

Відібраним учасникам (які отримають підтвердження участі від організаторів електронною поштою), спільна програма Європейського Союзу та  Ради Європи «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні» відшкодує вартість проїзду поїздом (класу купе або плацкарт, Інтерсіті – 2й клас), міжміським автобусом або маршруткою при наявності квитка з зазначеною вартістю. Для відшкодування квитків, учасникам потрібно буде віддати представнику конференц-компанії  квиток до Києва і ксерокопію зворотного квитка.

 

За детальною інформацією звертайтеся до Ольги Сергієнко, менеджера з сервісу УАВПП, organizator@uapp.org, 044-425-58-21; 050 415 3424




Коментарі

Додати коментар