Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


29 березня 2012

10 спікерів найвищого рівня вже підтвердили участь в 64-му Всесвітньому газетному конгресі та 19-му Всесвітньому форумі редакторів

Facebook Twitter LiveJournal

Українська Асоціація Видавців (УАВПП), приймаюча сторона 64-го Всесвітнього газетного конгресу і 19-го Всесвітнього форуму редакторів звертає вашу увагу, що 10 фахівців із Північної Америки, Європи, Африки, Азії і Південної Америки вже підтвердили свою участь в цій події найвищого світового рівня у професійному медіа середовищі.

Про це повідомляє Всесвітня асоціація видавців газет та новин (WAN-IFRA) у своєму прес-релізі.

Склад спікерів 64-го Всесвітнього газетного конгресу і 19-го Всесвітнього форуму редакторів навряд чи може бути більш міжнародним, адже до нього увійшли фахівці із Північної Америки, Європи, Африки, Азії і Південної Америки.

Доповідачі, які вже підтвердили свою участь:

- Майкл Голден, віце-президент The New York Times Company і колишній видавець International Herald Tribune,США,

- Томас Брунегард, генеральний директор і президент Stampen AB, Швеція,

- Грегорі Хайвуд, генеральний директор Fairfax, Австралія,

- Тревор Енк'юб, заступник виконавчого директора Mail & Guardian, Південна Африка,

- Мохамад К. Алайян, видавець і президент United Jordan Press, Йорданія,

- Пічай Чуенсуксаваді, головний редактор Post Publishing - Bangkok Post, Таїланд,

- Флоріан Бауер, генеральний директор Vocatus, Німеччина,

- Райнер Ессер, генеральний директор Zeit, Німеччина,

- Хуан Сеньор, партнер, Innovation International Media Consulting Group,

- Ерл Вілкінсон, генеральний директор, INMA, США 

Багато видавців розуміють глибоку потребу слухати ринок, заохочувати діалог зі своїми аудиторіями, використовувати соціальні медіа та вірити в мудрість натовпу. Формується нове покоління фахівців з маркетингу - тих, хто глибше вдивляється в аудиторію, замість тих, які лише забезпечували тираж. Серед них і Лора Еванс, яка носить незвичайний титул «Головний директор з вражень» у Washington Post («Chief Experience Officer»). Вона розповість про найкращі практики того, як використати поради читачів щодо того, як покращити доставку новин та інформації, виходячи з потреб аудиторії. 

Джон Крукшенк, видавець Toronto Star - найбільшої газети в Канаді зі 120-річною історією, приєднався до ділової програми 64-го Всесвітнього газетного конгресу - глобального саміту світової преси, що відбудеться в Києві, Україна, з 2 по 5 вересня. Він говоритиме про цінність різних груп аудиторії та диверсифікацію на сесії Конгресу з розвитку аудиторії, яка називається «Залучення читачів та рекламодавців».

У останні роки Toronto Star отримує високі прибутки і дуже задоволена можливостями зростання. За цим успіхом стоїть проста ідея: слухати ринок і розуміти аудиторію, даючи їм те, що вони хочуть і чого потребують.

 Олівер Флуро, генеральний директор MSLGROUP, компанії стратегічних комунікацій та взаємодії Publicis Groupe, також долучиться до сесії, розповідаючи про економіку взаємодії і про те, як видавцям адекватніше відповідати на запити читачів та рекламодавців.

 

Очікується, що Конгрес та Форум редакторів, організовані Всесвітньою асоціацією видавців газет то новин (WAN-IFRA), зберуть разом більше 1200 видавців газет, головних редакторів та інших керівників із понад 100 країн. 

Реєструйтесь сьогодні та приєднуйтесь до тих, хто буде переможцем завтра, у вересні цього року у Києві.

Нагадуємо, що для видавців з України діє спеціальна ціна 590 євро. Промо-код ви можете дізнатися в штабі конгресу за телефоном 044 -425-57-87. Контактна особа – Дарія Віннікова

Реєстрація учасників триває на офіційному сайті - http://www.wan-ifra.org/events/64th-world-newspaper-congress-19th-world-editors-forum

Інформація: УАВПП




Коментарі

Додати коментар