Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


6 березня 2015

Відбірковий конкурс до консультативно-навчального проекту з впровадження збалансованого підходу до висвітлення гендерно забарвлених тем та планування тематики видання у відповідності до інформаційних запитів читачів та професійних стандартів журналістики

Facebook Twitter LiveJournal

УАВПП, Комісія з Журналістської Етики та Проект Ради Європи «Впровадження європейських стандартів в українському медійному середовищі» оголошують про проведення відбіркового конкурсу з визначення учасників пілотного проекту із впровадження збалансованого підходу до висвітлення гендерно забарвлених тем та планування тематики видання у відповідності до інформаційних запитів читачів та професійних стандартів журналістики.

До участі в конкурсі запрошуються РЕДАКЦІЙНІ КОЛЕКТИВИ друкованих та Інтернет-видань – творчі групи, які відповідають за змістовне наповнення періодичних видань, як друкованих так і цифрових.

 

Перевагу буде надано максимально чітким пропозиціям – тим, хто ясно розуміє свої проблемні зони у гендерно чутливій тематиці, хто бачить потребу у вдосконаленні роботи саме з такими темами публікацій, хто максимально чітко окреслить своє бачення вирішення ситуації та опише потребу/очікування щодо ролі зовнішнього консультанта-тренера, який допоможе суттєво покращити цю частину роботи редакції.

Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету-заявку (можна скачати на сайті УАВПП) та надати необхідні скани/копії публікацій.

 

Заповнені заявки мають надійти до УАВПП не пізніше 15:00 13 березня 2015 року

Переможці будуть визначені конкурсним Журі не пізніше 16 березня 2015 року.

 

Переможець отримає грант у вигляді роботи двох консультантів, спрямованої на покращення процесів планування, роботи зі змістом та версткою видання, сфокусованої на гендерно забарвленій тематиці та усіх аспектах роботи редакції, де виявляється гендерна специфіка.

Заключним етапом стане відкритий практичний семінар з європейською експерткою – фахівцем у питаннях ЗМІ та гендеру.

 

За результатами участі у проекті переможець, як очікується отримає суттєве підвищення привабливості свого видання для цільової аудиторії, а відтак відчує результати проекту у вигляді збільшення тиражу та, імовірно, доходів видання.

 

Контактна особа з питань участі:

Ольга Сергієнко

Менеджер з послуг, УАВПП

(044)-425-58-21

(050)-415-34-24

organizator@uapp.org

 

Завантажити заявку: /images/files/АНКЕТА-ЗАЯВКА.docx




Коментарі

Додати коментар