Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


12 березня 2012

Нагорода у галузі журналістики, літератури та мистецтв «PRAVISSIMO!»

Facebook Twitter LiveJournal

Про нагороду АПУ у галузі журналістики, літератури та мистецтв «PRAVISSIMO!»

Асоціація правників України (АПУ) оголошує про початок висунення номінантів на нагороду АПУ у галузі журналістики, літератури та мистецтва «PRAVISSIMO!» 2011 року.

Метою нагородження є відзначення журналістів, які у своїх матеріалах висвітлюють актуальні питання юридичної практики та професії в Україні, сприяють підвищенню обізнаності громадськості про роботу правничих інститутів та зміцненню ролі правника у суспільстві.

Нагорода присуджуватиметься у вигляді премії та становитиме 5 000 гривень по кожній з номінацій – стаття в друкованих засобах масової інформації або Інтернет-виданнях та відео-репортаж.

На присудження нагороди висуваються роботи, які оприлюднені в період з 1 січня по 31 грудня 2011 року. Не беруть участі у конкурсі роботи, оприлюднені в юридичних (спеціалізованих) засобах масової інформації.

Кінцевий термін висування робіт на присудження нагороди — 1 квітня 2012 року.

Зробити подання на присудження Нагороди може будь-який член Асоціації правників України, видавці, теле- та радіоорганізації або автор роботи. Кількість робіт, що висуваються на присудження нагороди, не обмежується. Висування робіт на присудження нагороди є безкоштовним.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел.: 044 492-88-48 або пишіть на адресу nagoroda@uba.ua. Контактна особа – Оксана Кожухівська. Адреса для кореспонденції: вул. Межигірська 5, оф. 15, м. Київ 04071.

Вручення нагороди «PRAVISSIMO!» за 2010 рік.




Коментарі

Додати коментар