Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


23 січня 2012

Конкурс для журналістів "Чиста енергія - вибір майбутнього"

Facebook Twitter LiveJournal

На виконання заходів спільного проекту Дніпропетровської обласної ради, Дніпропетровської облдержадміністрації та Фонду Східна Європа "Чиста енергія - партнерство для майбутнього Дніпропетровщини", що реалізується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку, Посольства Швейцарії в Україні та компанії ДТЕК, оголошується конкурс для журналісток / журналістів "Чиста енергія - вибір майбутнього".

Переможці / переможниці конкурсу отримають цінні призи.

Мета конкурсу:

Підвищення обізнаності громадськості щодо впровадження альтернативних джерел енергії та енергоефективних технологій як ефективного інструменту покращення екології, попередження зміни клімату та забезпечення енергетичної безпеки.

Учасники / учасниці конкурсу:

Журналісти / журналістки друкованих та електронних засобів масової інформації Дніпропетровської області.

Умови участі:

До участі в конкурсі приймаються матеріали, що були опубліковані в друкованих та електронних ЗМІ *у період з 1 вересня 2011 року до 15 лютого
2012 року.

Роботи прийматимуться до 15 лютого 2012 року включно.

Для участі в конкурсі необхідно надати наступні матеріали:

- скановану версію заповненої
заявки http://www.eef.org.ua/img_collection/file/Application_form_Contest%20for%20Journalists_ukr.doc  з підписами керівника ЗМІ та автора (додається);
- публікації або відео/аудіосюжети, що з'явились у друкованих чи електронних ЗМІ з 1 вересня 2011 до 15 лютого 2012 року.

Формат надання матеріалів:

- Друковані матеріали необхідно подавати у відсканованому вигляді в форматі PDF, JPEG, BMP або GIF.
- Матеріали, розміщені на інформаційних Інтернет-ресурсах, необхідно подавати у текстовому форматі .doc із гіперпосиланням.
- Диски з записом відео- та аудіо сюжетів та ефірні довідки.

Друковані та Інтернет матеріали на конкурс подаються лише в електронному вигляді на електронні поштові адреси: oshavarova@eef.org.ua та starostenko@oblinfo.dp.ua.

Диски з записами відео- та аудіо сюжетів просимо подавати (поштою або особисто) на адресу: м. Дніпропетровськ, просп. Кірова, 2, к. 421.

Оцінювання робіт та вимоги до матеріалів:

Отримані матеріали буде оцінювати спеціально створена комісія з провідних фахівчинь / фахівців у галузі журналістики та енегоефективності.

Оцінювання робіт проводитиметься за наступними критеріями:

- розкриття теми конкурсу;
- актуальність матеріалу;
- опис конкретних проблем та висвітлення можливих шляхів їх розв'язання;
- стиль викладення та збалансованість журналістського матеріалу, відповідність журналістським стандартам;
- матеріал не повинен носити рекламний характер (характеристики виробників енергоефективного обладнання, їх переваги тощо).

У разі виникнення запитань, звертайтеся до Катерини Копчук, регіональної менеджерки зі зв'язків із громадськістю Фонду Східна Європа, за телефоном
(044) 200-38-24/25/26.




Коментарі

Додати коментар