Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?

Партнери УАВПП

Посольство США Представництво Програми розвитку ООН в Україні Coca-Cola


3 жовтня 2011

Всеукраїнський форум молодіжних ЗМІ

Facebook Twitter LiveJournal

7-8 жовтня 2011 року в м. Київ у рамках проекту «DJUICE ГРАНТИ» відбудеться Всеукраїнський форум молодіжних ЗМІ «FOR yoUng Media».

Мета проекту: висвітлити питання організації та становлення молодіжних медіа та роль української музики в них, визначити умови та перспективи розвитку радіомовлення та телебачення в Україні.

Опис проекту: «FOR yoUng Media» - це освітній проект, який передбачає 10 майстер-класів з досвідченими спікерками / спікерами у сфері медіа, спілкування з відомою українською групою, практичні завдання, цікавий та приємний відпочинок.

Робота FORUMу проходитиме у 2 секціях за напрямами:
- Радіожурналістика
- Тележурналістика

Учасники / учасниці Форуму матимуть можливість визначити спільні проблеми, які постають перед ЗМІ, познайомитися зі своїми колежанками / колегами, обмінятися досвідом та власними ідеями, отримати практичний досвід.

Умови участі:
- Учасниками / учасницями «FOR yoUng Media» можуть стати представники / представниці будь-яких студентських та молодіжних ЗМІ, журналісти-початківці / журналістки-початківиці та медіа-активісти / активістки, які планують діяльність у даних галузях;
- Участь є безкоштовною за умови попередньої реєстрації;
- Он-лайн реєстрація.

Останній день реєстрації 4 жовтня 2011 року.

Дата проведення: 7-8 жовтня 2011 року. Місце проведення: пр. Космонавта-Комарова, 1 (Національний авіаційний університет).

Захід організований Студентським інформаційним агенстовм НАУ при підтримці Всеукраїнського соціального проекту «DJUICE ГРАНТИ».
 
Контакти:
Ірина Журило
Студентське інформаційне агентство НАУ
sia.nau@ukr.net
097-51-75-500
http://vivanau.net
 
Детально - ТУТ



Коментарі

Додати коментар